INFORMATION

Mit navn er Mam Mortensen, jeg er født i 1962 og opvokset i Thailand. Jeg er bosat på Stevns gennem 35 år med min mand Henrik, som jeg har to voksne børn med. I 2004 uddannede jeg mig i den ægte Watpo Thai Massage i Wat po Templet i Bangkok, Thailands første åbne universitet. Derefter stiftede jeg massageklinikken Mams Watpo Behandlingsmassage (tidligere Mam Watpo), som ligger på Køge Torv. 

FRA TOMATPLANTAGE TIL WATPO MASSAGE

Jeg arbejdede på en tomatplantage i Varpelev, da min veninde opfordrede mig til at tage Watpo uddannelsen med hende. Veninden ville ikke tage uddannelsen i Bangkok alene. Jeg var skeptisk, men blev overtalt til at tage med. Jeg havde selv døjet med iskiassmerter i halvandet år, og havde prøvede div. behandlinger uden held.

Da jeg stod i undervisningen på Watpo Thai Traditional Massage School i Wat Po templet i Bangkok, fortalte jeg min underviser om mine smerter. Underviseren bad mig lægge mig op på briksen, og lagde fingeren på et bestemt punkt på iskiasnerven i 30 sek, hvor han pressede dybt ned. I halvandet år havde jeg døjet med disse smerter, hvor ingenting hjalp, og på de få sekunder formåede underviseren at fjerne mine iskiassmerter. I dette sekund blev jeg overbevist om behandlingens helt igennem unikke effekt.

MISSION

Min mission er at tilbyde en unik smertelindrende og forebyggende massageform. Massagen virker som behandling af skader, gener og sygdomme, hvilket bidrager til øget livskvalitet og livskompetence.

VISION

Min vision er at overvinde kropslige lidelser hos den enkelte, hvorpå medicinsk behandling skal være unødvendig.

VÆRDIER

Virksomhedens værdigrundlag bygger på følgende værdiord: styrket livskompetence, tillid, naturlighed. Hvilket kommer til udtryk gennem kernefortællingen i citatet nedenunder.

“Watpo massage er en unik behandlingsform fra Bangkok. Behandlingen er kendt for sin egenskab til at lindre og forebygge kropslige lidelser samt styrke menneskets livskompetence. Det er min ambition at implementere denne naturlige massageform, for at undgå begrænsning af smerter og medicinsk behandling i hverdagen. Ydermere har jeg fokus på at tage kunden i hånden hele vejen og yde en skræddersyet behandling til den enkelte i et tillidsfuldt miljø.”

MAM MORTENSEN, BEHANDLINGSMASSØR