BEHANDLINGER

Her på klinikken udbyder jeg flere former for behandling afhængig af den enkelte person og baggrund for valg af behandling. Behandlingen skræddersyes efter behov.

Ved traditionel- eller terapeutisk Watpo behandlingsmassage har jeg erfaring med, at det har en effektiv virkning på mine kunder. Mit speciale er inden for områderne:

  • Ryg- og skuldersmerter

  • Iskiassmerter

  • Migræne

  • Idrætsskader

  • Tennisalbuer

  • Uro i benene

  • Kramper

  • Nedslidning

  • Nogle former for stress

Omkring 80% af mine klienter er stamkunder, som også benytter massagens egenskaber til at forebygge div. kropslige lidelser og holde kroppen sund og ved lige.

Mange daglige gener og smerter bunder ud i arbejdsrelaterede relationer ved enten et fysisk krævende erhverv eller et stillesiddende. Uanset erhverv eller baggrund, om det er for at forebygge, behandle eller vedligeholde kroppen, er du mere end velkommen til at kontakte mig, og høre hvad jeg kan gøre for dig.

Mennesket er en helhed både fysisk og psykisk. For at være i balance psykisk, er det efter min overbevisning et væsentligt sted at starte med kroppens fysiske tilstand. Massagen har derfor også en positiv effekt på at afhjælpe stress symptomer og give kroppen en sundere balance.

BEHANDLINGENS FORLØB

En Watpo behandling starter med kort at drøfte dine problemstillinger og behov i dialog med mig, som din personlige behandlingsmassør. Jeg vægter højt at mine klienter føler sig tilpas og stiler mod et nærværende og tillidsfuldt miljø i afslappede omgivelser. Sammen aftaler vi behandlingens forløb ud fra dine ønsker og behov i samvær med mine anbefalinger.

PÅKLÆDNING
Gennem Watpo massage har jeg tilegnet mig kompetencer inden for fire områder: traditionel, terapeutisk, ansigtmassage og zoneterapi med de thailandske Watpo teknikker.

Det vil derfor variere mht. påklædning alt efter hvilken behandlingsform, som egner sig bedst til dig. Ved fuld kropsmassage vil jeg anbefale, at du ligger i underbukser/trusser for at kunne gennemføre behandlingen korrekt. Du ligger skiftevis på ryg, mave og sider med et tæppe over dig. Påklædning tilpasses derudover efter hvilke områder på kroppen, jeg skal arbejde med og i takt med du føler dig tilpas.

EFTER BEHANDLING
Din krop vil føles mere smidig og bevægelig, samt afslappet og lettet. Behandlingen løsner op for undertrykte smerter, og kan derfor give en ømhed i kroppen, som hurtigt forsvinder igen. Der kan være behov for yderligere behandlinger alt efter kroppens tilstand. Efter første samtale og behandling vil jeg vejlede dig med et skræddersyet behandlingsforløb. Jeg vægter mine klienters ve og vel højere end noget andet, og er derfor hudløst ærlig om, hvorvidt jeg kan hjælpe eller ej og hvor mange eller få behandlinger, du har behov for.

WATPO SOM BEHANDLING

Watpo massage er en anerkendt behandlingsmetode fra Bangkok til forbyggelse, behandling samt vedligeholdelse af en sund krop. Kroppens psykiske tilstand bliver ofte påvirket af den fysiske, og er derfor vigtigt for kroppens helhed og velvære. Massagen har til formål at styrke livskvalitet og livskompetencer hos det enkelte menneske for at kunne klare hverdagens udfordringer med et bedst muligt udgangspunkt.

Massagens egenskaber virker gennem en holistisk tilgang, hvor massøren kender kroppens punkter og forbindelser. Denne teknik kaldes akupressur. Behandlingen er ikke en wellness massage, men en dybdegående og effektiv behandlingsform, som afhjælper i de fleste tilfælde til en sundere krop og livsstil uden smertestillende præparater.

Flere af mine klienter oplever at kunne skære ned på eller helt undgå medicinsk behandling efter et forløb med Watpo massagens behandlingsform.

VÆLG MELLEM BEHANDLINGSTYPERNE

“I 2004 færdiguddannede jeg mig i den ægte Wat Po thai massage i Wat Po templet i Bangkok. Min ambition var at bringe denne unikke massageform med fra Bangkok til Danmark, for at afhjælpe og forebygge så mange menneskers fysiske gener i kroppen, som muligt……”

MAM MORTENSEN, MAMS WATPO BEHANDLINGSMASSAGE